Ingredienser:
600 g. fettucini (pasta)
ca. 6 pølser efter eget valg - jeg brugte grillpølser
1 stor ds. tomatpasta
2 dl. madlavningsfløde
ca. 1 stort løg
ca. 1 fedt hvidløg
1 dl minimælk
Salt og peber efter smag
Kog fettuchinien efter anvisning. Andet pasta kan også bruges. Hak løg og hvidløg og steg det i margarinen. Pølserne skæres efter ønsket størrelse og svitses i gryden med løg og hvidløg. Fløde, mælk og tomatpasta hældes ned i gryden. Lad det koge op under omrøring. Herefter krydres efter behov med salt og peber. Man kan tilsætte en snes citron, hvis det smager. Herefter vendes fettucinien i sovsen og serveres varmt (pynt eventuelt med et frisk basilikumblad). Et flute og en simpel salat, som tilbehør, gør retten fuldendt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar