Sidevisninger i alt

tirsdag den 2. april 2013

Simpel pastaret - herreversion

Her er opskriften på en simpel pastaret med masser af kød. Dette er en vinder hos de fleste drenge!

Ingredienser (2-3 pers.):
300 - 400 g. pastaskruer
1 - 2 fede hvidløg
1 håndfuld cherryblommetomater 
1/4 agurk
½ rød peberfrugt
100 - 200 g. kylling inderfile
Mindst 1 pak. bacontern
1 håndfuld hakkede pølser (efter eget valg).
1 pak skinke i tern
1 lille dåse Tomatpuré 

Oregano
Olie
Salt
Peber
Grøntsagsbouillon
Chili-limekrydderi

Varm ovnen ved 180 grader celsius normalovn. Olier let et mindre fad i bunden eller beklæd med bagepapir. Bland godt skinke og tomatpure i en skål. Fordel i fadet og krydder med oregano. Fadet placeres midt i ovnen og tages ud, når den ønskede sprødhed er nået.

Sæt pastaen over i saltet vand og 1 grøntsagsbouillon. Samtidigt sættes bacon over.

Tag kyllingen og skær den i fine stykker. Skær sener fra. Olier let en pande. Hvidløg moses eller skæres og steges let på panden  (en wok-gryde er ideel). Tilsæt chili-limekrydderi og peber efter smag. Herefter tilsættes kyllingen, der hyppigt vendes til, at der opnås en dejlig gyldenbrun farve.

Pølserne tilberedes som ønsket. Et forslag er at skære brunchpølser småt og stege dem på panden.

Nu skæres grøntsagerne fint. 

Pasta og kød tages ud og stilles hen til afkøling. Derefter blandes de i en stor skål, hvorefter retten serveres.

Bemærk, at retten er meget tung, da det er en rigtig drengeret ;)
God appetit!




Ingen kommentarer:

Send en kommentar